EXCLUSIV  ADEVĂRUL despre Christina Ich care plângea pentru că a amendat-o un polițist

Se moare în draci în România din cauza tembelilor care fac live pe Facebook și Instagram în timp ce conduc. 

Desigur, toți care se filmează în timp ce conduc au tot felul de scuze până în momentul în care nimeresc un copac sau, și mai rău, până când retează o familie care merge regulamentar cu mașina.

Christina Ich a bocit pe Instagram, supărată foc fiind pe un polițist că a amendat-o. Motivul? Ea spune că ținea telefonul în mână pentru a căuta o adresă pe Waze. De parcă dacă te uiți pe telefon în timp ce conduci pentru a căuta o stradă, și nu spre direcția în care mergi, este legal. Cică nu avea unde să-și pună telefonul. Serios? O chinezărie din plastic drept suport e mai ieftină decât o cremă la care face ea reclamă.

Dar revenind. Până să o oprească ieri polițistul, Christina Ich făcea, foarte des, story-uri în timp ce era la volan. Scuza ei este că, atunci când se filmează, ”conduce ușor”. Și cu trotineta poți lovi un om, ăla să dea cu capul de bordură și să crape, d-apăi cu o mașină ”condusă ușor”. Dar Christina Ich atât poate. 

Dar să ne amintim cine este Christina Ich și ce-a mai făcut

În starea de urgență, și-a pus la story un video în care s-a filmat urlând către oamenii care se plimbau pe afară. Țipa la ei că de ce ies pe stradă în timp ce ea stă închisă în casă. Era ușor să urle, din casa ei imensă, către oamenii care se plimbau. Nu, Cristina Ich? Când ai o casă superbă, când dressingul tău este cât bucătăria unei garsoniere, nu ai idee cum este să stai, cu adevărat, închis în 28 metri pătrați. Din palatul tău de fildeș, nu știi cum este să stai într-o cameră de 25 metri pătrați, fără balcon, cu încă 2-3 persoane. 

Dar asta este Christina Ich. O femeie superbă care plânge când o oprește Poliția. Dar eu zic că mai bine să plângă acum decât să plângă când va da peste cineva cu mașina în timp ce prezintă un cod de reducere la o cremuță.

Amuzant e că, înainte să se filmeze bocind că a oprit-o polițistul, se filma, desigur, la volan vorbind nimicuri. Cu o mână pe volan, cu alta pe telefon. Câți oameni au murit pe șoselele din România în timp ce făceau live pe Facebook? Câți oameni, care o iau drept model pe Christina Ich, au murit în timp ce se filmau la volan pentru două-trei like-uri în plus? Să vezi când mori... urli ca din gură de șarpe când vezi că în următoarea secundă crăpi și rămâne impactul violent pe live... Faci o groază de vizualizări, dar nu te mai ajută la nimic atâta timp cât ai creierul împrăștiat pe șosea. În acest caz, n-aș spune păcat de creier...

Foarte bine că a amendat-o. Chiar a scăpat prea ușor. Dacă rămânea fără permis era și mai bine, dar legile pentru șoferii indisciplinați sunt prea blânde în România, dovadă că suntem printre primii în Europa la morții de pe șosele. Cam ăsta e adevărul... Țara-i plină de-alde Christina Ich la volan.

Acest articol reprezintă o opinie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel