EXCLUSIV  Te-ai întrebat vreodată cu cât sunt plătiți invitații care vin la România TV de Revelion? Iată răspunsul!

România TV
România TV

De Revelion 2024, România TV a pregătit ediții speciale.

Probabil te-ai întrebat cu cât sunt plătiți jurnaliștii, politicienii, analiștii sau artiștii care vin să facă atmosferă la petrecerea de Anul Nou de la România TV. Jurnalistul Ioan Korpos, invitat la DC News și DC News TV, ne-a dat răspunsul.

Va fi o super petrecere la care participă aproape 300 de persoane. Și, desigur, vor participa și milioane de români.

Revelion România TV, un record absolut

„Avem vreo 300 de invitați la acest Revelion. Este un record. Vin nume importante. Și Dan Negru spunea că Revelionul România TV este un fenomen, că este ceva incredibil, că nu există așa ceva. De ce? Cu costuri minime să faci ceva atât de măreț, grandios, când tragi linie... audiența să fie aproape până la cer, ceea ce este mare lucru și nimeni nu a reușit așa ceva. Nu există niciun onorariu pentru artiști. Ei vin de plăcere la România TV de Revelion. Până la urmă, este un program pe care îl dedică publicului lor. Toată lumea mă întreabă dacă sunt plătiți invitații de la Revelion. Este o chestie de culise pe care v-o spun corect. Aici, artiștii vin ca la o petrecere!”, a spus ziaristul Ioan Korpos.

3. -imagine fara descriere- (ioan-korpos_95507500.jpg)

România TV introduce scenetele

Dacă anul trecut, România TV a introdus măștile de la Revelion, acum vine și cu o altă surpriză: scenetele. Dar și în acest an vom avea măști!

„Avem și măști. Îi veți vedea pe Vladimir Putin, Donald Trump, Hillary Clinton, morsa competentă, Obama, Kim Jong-un și alții. Sunt niște măști... de nu ai cum să-i recunoști! Chiar și cel mai cunoscut polițist din România va purta o mască și va fi foarte greu de recunoscut. În plus, avem și scenete. Vă amintiți scenetele de odinioară pe care le vedeam în noaptea de Revelion cu Stela Popescu și Arșinel și alții. Din acest an, avem și noi scenete. Veți vedea invitații pe care îi știți de la România TV în niște roluri de excepție. Nu credeam că pot intra așa în personaj și pot juca așa de bine!”, a mai zis Ioan Korpos.

Maraton de 16 ore pentru petrecerea de Revelion 2024

Super Revelionul România TV 2024 se va întinde pe parcursul a 16 ore. De-a lungul acestor ore, se vor asigura de buna dispoziţie a telespectatorilor zeci de artişti printre care: Nelu Vlad, Claudia Pătrăşcanu, Jean de la Craiova, Andreea Bănică, Georgiana Lobonţ, Vali Vijelie, Vlăduţa Lupău, Nicu Paleru, Constantin Enceanu. Avocata Alice Drăghici şi afacerista Amalia Bellantoni vor da măsura talentului lor şi vor anima atmosfera de petrecere cum numai ele ştiu să o facă. De asemenea, Victor Ciutacu vă va cânta! Dar surprizele nu se opresc aici! 

Va fi o super petrecere! Va fi un show de neegalat! Dar mai bine să-l lăsăm pe jurnalistul Ioan Korpos să ne spună ce va fi în noaptea dintre ani la România TV:

VEZI ȘI: Bogdan Chirieac, posibilă apariție mascată la petrecerea de Revelion / foto - https://www.dcnews.ro/bogdan-chirieac-posibila-aparitie-mascata-la-petrecerea-de-revelion-foto_943132.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel